Watertec

Watertec - Твоја Вода

Супер промоција
на нови диспензери
за греење и ладење |

DPPU Watertec ДОО Скопје обезбедува иновативни решенија за вода за да ви обезбеди пристап до чиста, безбедна и удобна вода за пиење, подобрувајќи го вашиот секојдневен живот во модерен, брз свет.

Имате прашања? Сакате да нарачате?

За нас

Watertec - Твоја Вода

DPPU Watertec Доо Скопје е компанија која е создадена за да ги задоволи потребите на луѓето, да се прилагодат на се помодерниот и побрз начин на живот!

Со оглед дека водата е главниот дел на човековиот живот и поради се поголемите обврски како на работа, така и дома, ние решивме да создадеме услуга- бренд кој би Ви го олеснил и модернизирал Вашиот живот.

Знаејќи дека човековиот систем за да функционира најдобро дневната потреба количина на вода му е од 1 до 3 литри, а денешниов систем на градски водовод е во се полоша состојба и содржината на водата е се потешка за пиење, ние решивме тоа да го сториме на полесен начин со water coller- те на WATERTEC вие во секое време би имале технички исправна ладна и топла вода која се препорачува од сите медицински истражувања да се пие во што е можно поголема количина.

Како да нарачам?

НАСОКИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВОДА

Одбери ја посакуваната вода

Јави се на 02/ 2 726 000

Ја добиваш водата во 1 работен ден

Буре: Ладна/Пела Роса

  • 19 L
  • 240 денари

LM-16T

White / Silver

Апарат за топла и ладна вода со компресорско ладење на водата

Буре: Горска/Ладна

  • 10 L
  • 140/150 денари

LM-70B SS

Black / White

Апарат за топла и ладна вода со компресорско ладење на водата

LM-16B silver

Апарат за топла и ладна вода со компресорско ладење на водата

YLRS-D

White Metalic / Black

Апарат за топла и ладна вода со компресорско ладење на водата

Референтна листа | Клиенти