Watertec

LM-16B Silver

Имате прашања?

Контактирајте не веднаш на
070 349 304 / 02 2 726 000

Димензија

33x33x98 (цм)

Боја

Сребрен/црн

Напојување

220-v,50/60HZ

 • Димензија:(cm):33x33x98
 • Количина во кутија: 1 ком
 • Боја: Сребрен/црн
 • Напојување:220-v,50/60HZ
 • Моќност на греење: 550W
 • Температура на греење:85 +95С
 • Капацитет на греење: 5L/h
 • Моќност на ладење: 90w
 • Капацитет на ладење: 3L/h
 • Температура на ладење: 5 +8 С
 • Фреон : R600a (компресорско ладење)
 • резервоар за топла вода 1.1 литар
 • резервоар за ладна вода 3 литри