Watertec

LM-70B (Black/White)

Имате прашања?

Контактирајте не веднаш на
070 349 304 / 02 2 726 000

Димензија

35x33x52 (цм)

Боја

Сребрен/бел

Напојување

220-v,50/60HZ

 • Димензија:(cm):33x33x99
 • Количина во кутија: 1 ком
 • Боја: црно-бела
 • Напојување:220-v,50/60HZ
 • Моќност на греење: 500W
 • Температура на греење:85 +95С
 • Капацитет на греење: 5L/h
 • Моќност на ладење: 90w
 • Капацитет на ладење: 2L/h
 • Температура на ладење: 5 +8 С
 • Фреон : R600a (компресорско ладење)
 • резервоар затопла вода 1.литар
 • резервоар за ладна вода 3,2 литри