Watertec

YLRS-D

Имате прашања?

Контактирајте не веднаш на
070 349 304 / 02 2 726 000

Димензија

27x30x87 (cm)

Боја

Металик бел/црн

Напојување

220-v,50/60HZ

  • Гаранција: 2 години
  • Количина во кутија: 1 ком
  • Моќност на греење: 550W
  • Температура на греење:85 +95С
  • Капацитет на греење: 5L/h
  • Моќност на ладење: 90w
  • Капацитет на ладење: 2L/h
  • Температура на ладење: 6 – 10 С
  • Фреон : R134a (компресорско ладење